Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 квітня 2020, 17:51

Умови надання кредитних канікул банком Кліринговий Дім для клієнтів — фізичних осіб

Не застосовуються  штрафні санкції та підвищені відсоткові ставки з 1 березня до 31 травня 2020 року для тих клієнтів, що не можуть своєчасно погашати свої платежі за кредитом з 1 березня по 31 травня 2020 року. Щоб підтримати  клієнтів, банк розробив програму кредитних канікул строком на 3 місяці.

Кредитні канікули поширюються на кредити готівкою та кредити на придбання товарів, які вчасно сплачувались до 1 березня 2020 року.

З 06 квітня платежі до оплати формуються лише з суми нарахованих відсотків. Якщо у вас не буде заборгованості по сумі нарахованих відсотків (заборгованість в межах пільгового періоду), обов’язковий платіж тимчасово нараховуватися не буде.

Умови кредитних канікул:

  • Не потрібно їхати у відділення. Вам достатньо звернутися із відповідною ініціативою до банку, зателефонувавши у контакт центр банку 0800501808
  • Обов’язкові платежі, згідно діючого графіку, будуть містити лише відсотки та комісії за кредитом. Погашення тілу кредиту відтерміновується на час кредитних канікул.
  • Це дозволить з 30 березня по 30 червня 2020 року знизити фінансове навантаження приблизно вдвічі.
  • Термін дії канікул 3 місяці, зменшені платежі можна буде сплачувати у наступні три платіжні періоди (наступні три дати платежу по Договору) або рівномірно розподілені на кількість місяців, що залишилися до кінцевого строку дії кредитного договору.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися