Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 квітня 2020, 17:10

Приватбанк пропонує пенсіонерам оплату комуналки по телефону

Приватбанк запропонував своїм клієнтам старшого покоління, особливо одержувачам пенсії і соцвиплат, до закінчення пандемії коронавірусу відмовитися від відвідування відділень банку і оплачувати комунальні послуги за телефоном служби підтримки банку 3700. Про це йдеться у повідомленні банку.

Приватбанк запропонував своїм клієнтам старшого покоління, особливо одержувачам пенсії і соцвиплат, до закінчення пандемії коронавірусу відмовитися від відвідування відділень банку і оплачувати комунальні послуги за телефоном служби підтримки банку 3700.
Фото: rbc.ua

Турбота про безпеку

До введення карантинних заходів в Україні, щомісяця в касах відділень банку комунальні платежі оплачували понад 1,5 млн осіб, серед яких більшість пенсіонерів. Як правило, ці клієнти не є користувачами інтернет банку Приват24 і не мають необхідного обладнання та навичок для оплати комуналки онлайн.

Читайте також: Спецперепустки на проїзд у транспорті можна отримати в Приват24. Поки не у всіх містах

Тому для забезпечення епідеміологічної безпеки клієнтів і вимог карантину в країні, Приватбанк запустив програму, в рамках якої співробітники служби підтримки будуть при наближенні термінів оплати чергових комунальних платежів рекомендувати клієнтам зробити оплату по телефону і навчать як це правильно зробити.

 Замовити онлайн кредитку Приватбанку

Як зробити оплату

Послуга платежів по телефону 3700 дозволяє клієнтам оплатити комуналку за лічені хвилини, при цьому оператори служби підтримки допоможуть правильно заповнити платіжні реквізити згідно з даними, отриманими від комунальних служб.

Читайте також: Економія до 24 мільйонів. Приватбанк відмовився від обов’язкових чеків у POS-терміналах

Оплата комуналки по телефону 3700 проводиться з будь-якої банківської картки клієнта.

 Оформити депозит Стандарт від Приватбанку

Коментарі - 1

+
0
krendel
krendel
9 квітня 2020, 17:14
#
Сейчас начнётся очередная волна развода пенсов по телефону от мошенников!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися