Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 квітня 2020, 16:50

Банк «Південний» направив понад 3 мільйони гривень на боротьбу з коронавірусом

У складні часи важливо об'єднати зусилля і подолати труднощі. Коли суспільству потрібна підтримка, бізнес не може стояти осторонь. Акціонерний банк «Південний» направив понад 3 мільйони гривень на допомогу в боротьбі з коронавірусом в Одеській області.

1 мільйон 630 тисяч на установку кисневої станції
Банк «Південний» оплатив установку на базі Дунайської обласної лікарні в Ізмаїлі Одеської області медичної кисневої станції. Завдяки роботі станції кількість пацієнтів, які зможуть одночасно отримувати медичну допомогу, збільшиться з 12 до 150. Вона зможе обслуговувати три лікарні міста.

500 тисяч гривень на апарат ШВЛ
Для однієї з лікарень Одеси банк придбав апарат штучної вентиляції легенів prisma VENT50-C вартістю понад 500 тисяч гривень. У режимі респіраторної підтримки апарат допоможе доставляти зволожений кисень в поєднанні зі стисненим повітрям пацієнтам зі швидкістю від 5 до 60 літрів в хвилину.

500 тисяч гривень на продуктові набори
Банк «Південний» виділив 500 тисяч гривень на продуктові набори для літніх людей від 80 років в Одеській області. Антикризовий оперативний штаб Одеської області «Одеса vs COVID» вже сформував групи волонтерів, які розвозять пенсіонерам ці набори.

450 тисяч гривень на покупку цистерни для рідкого кисню
Для однієї з лікарень Одеси банк придбав цистерну для рідкого кисню.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися