Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 квітня 2020, 11:53

Агропросперіс Банк відкрив відділення у Вінниці

Агропросперіс Банк продовжує розширювати мережу та відкриває своє перше регіональне відділення у Вінниці, яке розташоване у центрі міста по вул. Литвиненко-Вольгемут, 1.

У той час, як частина банківських відділень через карантин припиняє свою роботу, ми дотримуємося стратегії розвитку та відкриваємо нове відділення у новій області навіть в умовах карантинних обмежень, макроекономічної нестабільності та валютних коливань.

Регіон обрано невипадково, адже Вінниччина – лідер серед українських областей з агровиробництва, тож Агропросперіс Банк, який спеціалізується саме на кредитуванні агровиробників, має в області велику кількість клієнтів і з відкриттям місцевого представництва стає до них набагато ближчим.

Нове відділення надає повний комплекс банківських послуг для бізнесу та приватних осіб: тут можна не тільки отримати кредит для с/г виробництва та якісне розрахунково-касове обслуговування, а й розмістити депозит під 14% річних у гривні чи 4% у доларах США.

На час карантину відділення обслуговуватиме клієнтів за наступним графіком: понеділок-четвер 10:00-16:30, п'ятниця 10:00-16:00, а після зняття обмежень режим обслуговування буде ще зручнішим.

Раді запросити у гості в наше просторе відділення, але у кількості не більше двох осіб одночасно. Також поки що можемо знайомитися у телефонному режимі за номером відділення +38 (0432) 60 52 29.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися