Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 березня 2020, 11:42

Результати Агропросперіс Банку за 2019 рік: зростання фінансових показників та регіональної мережі

31-го березня Агропросперіс Банк опублікував офіційну фінансову звітність за 2019 рік, підтверджену аудиторською компанією «Делойт енд Туш ЮСК».

У 2019 році Агропросперіс Банк досяг наступних результатів:

  • чистий прибуток склав 25,3 млн грн

  • портфель депозитів фізичних осіб збільшився на 80% до 168,4 млн грн

  • кредитний портфель агробізнесу зріс в 1,6 раза до 560 млн грн

  • активи банку перевищили 1,1 млрд грн.

За результатами року Агропросперіс Банк наростив портфель кредитів агробізнесу на 60% до 560 млн грн, при цьому частка непрацюючих кредитів на кінець року склала рекордно низькі 0,39%. Протягом року банк розширював лінійку послуг для аграріїв та запропонував їм вексельне кредитування і 14 нових партнерських програм пільгового фінансування купівлі сільгосптехніки. Досягнення банку в агрокредитуванні були відзначені нагородою «Лідер з кредитування агробізнесу» на конкурсі Банк Року 2019 від МФК Банкиръ.

Агропросперіс Банк визначив для себе важливим завданням на 2019 рік розширення мережі відділень. Влітку запрацювало одразу два нові відділення в центрі Києва – по вул. Велика Васильківська, 84/20 і по вул. Московська, 46/2, а станом на сьогодні відкрито перше регіональне відділення у Вінниці.

За словами голови правління Агропросперіс Банку Сергія Щепанського минулий рік був роком інтенсивного розвитку – банк інвестував у відкриття нових відділень, розроблення онлайн-банкінгу, впровадження ІТ-рішень для оптимізації бізнес-процесів. «Цього року не будемо збавляти темп. Уже за перші три місяці ми у півтора разу наростили депозитний портфель, відкрили відділення у Вінниці, отримали ліцензію на діяльність з торгівлі цінними паперами, додали до переліку партнерських програм кредитування купівлі насіння, добрив та засобів захисту рослин», — поділився планами Сергій.

Детальна інформація про фінансові показники банку міститься в офіційній фінансовій звітності за 2019 рік, яку можна знайти у розділі Звітність.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися