Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 березня 2020, 20:08

Ukrsibbank підписав декларацію — за гендерну рівність: цілі сталого розвитку OOH

Ukrsibbank BNP Paribas Group приєднався до Декларації за гендерну рівність і проти домашнього насильства в підтримку Цілей сталого розвитку ООН №5 «Гендерна рівність» та №8 «Гідна праця та економічне зростання».

«Ukrsibbank як Top-Employer в Україні з радістю приєднується до підписання Декларації. Міжнародні дослідження підтверджують, що професійні навички жінок і їх вміння сприяють активному розвитку економіки. Гендерний баланс у бізнесі допомагає краще розуміти потреби ринку, а у великих організаціях сприяє якісному процесу прийняття рішень, — розповіла Яніна Ольховська, директор з комунікацій, корпоративної соціальної відповідальності та залученості Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Банк приділяє велику увагу рівним правам. Ще у 2011 році банк запровадив політики гендерної рівності. Зазначу, що сьогодні в команді нашої компанії, а це понад 5000 співробітників, 76% — жінки, 59% на менеджерських посадах».

Підтримка жінок і віра в те, що вони здатні змінити суспільство — світовий тренд. Провідні компанії прагнуть допомогти жінкам ефективно поєднувати кар'єру, бізнес і виховання дітей, вчать шукати можливості розвитку і робити сміливі кроки підприємницької самореалізації.

Так, найбільша європейська міжнародна банківська Група BNP Paribas, частиною якої є Ukrsibbank, активно підтримує жінок-підприємниць, створюючи сприятливі умови для започаткування власної справи та розкриття величезного потенціалу жінок. Усюди, де працює BNP Paribas, банк є активним промоутером сталого розвитку, в тому числі ідеї гендерної рівності, що лежить в основі стратегії Engagement BNP Paribas.

Ще в 2018 році директор BNP Paribas Жан Лоран Бонафе став послом світового руху ООН – НeForShe, руху, який закликає чоловіків підтримувати жіночі ініціативи і виступає за рівноправність у суспільстві. У минулому році Ukrsibbank як частина Групи також підтримав ініціативу HeForShe в Україні, тим самим підкреслюючи важливість гендерної рівності та створення сприятливих умов для розвитку кар'єри та бізнесу жінок.

«Щоб допомогти жінкам розвивати свій потенціал, в 2019 році Ukrsibbank почав програму« Жінки в бізнесі» і провів ряд безкоштовних семінарів у різних містах України. Так ми заохочуємо жінок до розкриття їх потенціалу в професійному та підприємницькому напрямку. Ми хочемо, щоб жінки використовували свій талант, навички, творчий підхід заради кращого майбутнього, — продовжила Галина Ольховська. — У цьому році ми вже підготувала новий етап розвитку програми «Жінки в бізнесі».

Ukrsibbank BNP Paribas Group — постійний партнер ключових заходів, які привертають жінок і дівчат до розвитку. Тільки в минулому році банк підтримав низку проектів, серед яких «Жінка України 2019», Міжнародна конференція Connecting Women, Європейська математична олімпіада для дівчат, а також Конгрес ООН HeForShe і т. д.

Підписання Декларації за гендерну рівність і проти домашнього насильства в підтримку Цілей сталого розвитку ООН відбулося під час онлайн форуму для корпоративного сектора щодо того, як великий, середній і малий бізнес виграє від політики рівності та запобігання домашнього насильства, організованого UNFPA, Фондом ООН в галузі народонаселення та експертної організація Центр «Розвиток КСВ» за підтримки British Embassy Kyiv.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися