Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 березня 2020, 19:45

Реструктуризація кредитів і пільговий період для клієнтів Ukrsibbank

Ukrsibbank BNP Paribas Group скасовує на період з 1 березня по 30 квітня 2020 нарахування штрафів, пені та комісій при виникненні простроченої заборгованості для клієнтів, які не можуть своєчасно погасити свої платежі по кредиту.

Всі повинні відповідально дотримуватися дисципліну по обмеженню розповсюдження Covid-19 і виконувати рекомендації МОЗ України за самоізоляції, і це може вплинути на платоспроможність клієнтів банку.

Зараз Ukrsibbank розробляє для клієнтів споживчого кредитування чіткий механізм реструктуризації, який буде напрацьований у квітні і відповідно вся інформація буде надана клієнтам. Незважаючи на те, що ці заходи дозволять позичальникам справлятися з кредитної навантаженням, тіло кредиту та відсотки не зменшуються. Тому сума обов'язків, прописаних у договорі, залишиться незмінною — клієнт повинен оплатити їх повністю, але пізніше.

Ukrsibbank BNP Paribas Group рекомендує своїм клієнтам продовжувати вносити платежі по кредиту і не відкладати фінансове навантаження на закінчення карантину. Користуйтеся перевагами зручного і безпечного онлайн банкінгу .

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися