Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 березня 2020, 20:07

Ukrsibbank визначив переможців WOW-Bank Challenge

Ukrsibbank BNP Paribas Group обрав команду-переможницю WOW-Bank Challenge: клієнтський сервіс космічного рівня — студентського кейс-чемпіонату від Ukrsibbank та кейс-спільноти Casers.

Команда з чотирьох учасників студентів та куратору — викладача ВНЗ, яка представила цілу низку кращих рішень: організацію smart простору у відділеннях, пропозиції як бути ще більш ecofriendly та нові функції інтернет платформи виграла електросамокат та освітню подорож до Парижа, яка буде організована пізніше, після зняття обмежень у зв’язку із коронавірусом в Європі та Україні, зокрема.

Ukrsibbank вже вчетверте залучає молодь для пошуків сучасних рішень, даючи студентам можливість розвиватися, отримувати релевантний досвід співпраці із міжнародною компанією.

Цього разу 552 студенти з різних міст України зареєструвалися на платформі Casers.org та сформували 40 команд. Загалом, учасники оцінили стандарти обслуговування у банку, проаналізували системи якості провідних компаній та запропонували свої рішення, як зробити досвід клієнтів інноваційним та кращим.

Водночас Ukrsibbank провів для учасників вебінари з Юрієм Шинаровським — головним фахівцем по роботі з преміальними клієнтами роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group та Петром Мінченко — начальником Центру якості обслуговування Ukrsibbank BNP Paribas Group, а також особисті менторські зустрічі у Києві, Вінниці, Львові, Одесі, Дніпрі та Харкові, де експерти банку оцінили ідеї учасників та надали зворотній зв'язок.

Ukrsibbank обслуговує майже 2 млн клієнтів. Це означає, що тисячі людей щодня користуються нашими послугами. І  мета банка забезпечити таку якість, щоб лишався WOW-ефект, аби клієнти виходили з відділення або електронного банкінгу із посмішкою. «Саме для цього ми щодня шукаємо інновації, які удосконалюють сервіси. Це складова частина успішного бізнесу, що дозволяє бути прибутковим у довгостроковій перспективі, — розповів Петро Мінченко. — WOW-Bank Challenge вкотре переконав мене, що у нас в Україні багато інтелектуальної та креативної молоді, яка здатна провести аналіз і дати пропозиції на рівні професійних фахівців».
«Ми отримали багато цікавих рішень, вартих впровадження. Сьогодні ці молоді люди пропонують свої рішення щодо процесів у нашій компанії, а вже завтра вони мають можливість творити зміни на рівні країни», — додав Юрій Шинаровський.

Ukrsibbank вірить, що інновації та розвиток звучать голосом молоді. Банк шукає та розвиває потенціал молодих людей. Для банку це одна з можливостей залишатися сучасним, бути гнучким і відповідати очікуванням клієнтів. Крім того, це можливість залучити талановиту молодь до співпраці, створюючи умови для розвитку здібностей і таланту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися