Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 березня 2020, 17:20

Про зміну операційного часу роботи на період карантину

У зв’язку із запровадженням в Україні жорстких карантинних заходів протидії розповсюдженню коронавірусу, з метою забезпечення безперебійного обслуговування клієнтів банку та на виконання вимог листа Національного банку України № 61-0017/14965 від 22.03.2020 «Щодо режиму роботи банківських установ в період посилених заходів протидії розповсюдженню коронавірусу» Агропросперіс Банк встановлює з 24 березня 2020 року для відділень та головного офісу банку:

  • операційний час роботи (режим обслуговування клієнтів) – понеділок-четвер з 10:00 по 16:30, п’ятниця з 10:00 по 16:00.

  • операційний час для прийому безготівкових платежів в іноземній валюті та заяв на купівлю/продаж іноземної валюти – залишити без змін.

Задля безпеки клієнтів та працівників що дві години здійснюється провітрювання та дезінфекція приміщень банку, а усі працівники, які обслуговують клієнтів, забезпечені масками, рукавичками та дезінфікуючими засобами. Доступ відвідувачів до приміщень банку здійснюється не більше двох осіб одночасно.

Агропросперіс Банк чекає вас лише за нагальної потреби, а у всіх інших випадках радить берегти себе та залишатися вдома!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися