Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 березня 2020, 17:44

Ukrsibbank продовжує термін дії всіх карток на 3 місяці

Ukrsibbank BNP Paribas Group продовжує термін дії всіх платіжних карток, випущених банком, на три місяці на зняття готівки в банкоматах Ukrsibbank та EuroNet.

Таким чином клієнти можуть не відвідувати відділення для перевипуску карток, дія яких закінчується під час карантину. Продовження терміну дії відбувається автоматично. Разом з тим, звертаємо увагу, що використовувати їх можна буде лише в банкоматах банку та банкоматах мережі EuroNet.

Банк автоматично робить новий випуск карт клієнтів, у відповідності зі строками зазначених на карті. Тому, якщо строк дії завершується під час карантину, карта буде перевипущена і вона буде чекати клієнта на відділенні. Але в цей же час клієнти можуть не відвідувати відділення, щоб забрати картку, і використовувати стару картку для зняття готівки в банкоматах Ukrsibbank протягом трьох місяців.

Під час карантину Ukrsibbank тимчасово зменшив кількість відділень, що обслуговують клієнтів. Знайти відділення, в яке протягом 3-х днів будуть переведені ваші рахунки можна посилання. Відділення банку працюють з клієнтами з 10:00 до 16:00 з перервою з 13:00 до 14:00 і додатковим часом на провітрювання і дезінфекцію приміщення. Також Ukrsibbank обмежив кількість клієнтів, які можуть одночасно знаходитися у відділенні — до 5 осіб.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися