Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 березня 2020, 12:41

todobank від Мегабанку вводить кешбек на сплату комунальних платежів

У зв’язку із запровадженням карантину через пандемію коронавірусу COVID-19 мобільний банк todobank першим в Україні повертатиме частину грошей клієнтам, які розплачуватимуться за комунальні послуги онлайн.

todobank від МЕГАБАНК вводить кешбек на сплату комунальних платежів

todobank від Мегабанку вводить кешбек на сплату комунальних платежів

1% кешбеку користувачі карток todobank відтепер отримуватимуть не тільки від розрахунків карткою у магазинах, аптеках, на АЗС та в інтернет-магазинах, а й від сплати «комуналки» за єдиною квитанцією ЄРЦ у мобільному банку todobank.

Нововведення запрацює з 23 березня.

Фінансову мотивацію при сплаті комунальних платежів для харків’ян та жителів області банк запроваджує для того, щоб стимулювати дотримання протиепідемічних заходів, зокрема, ізоляції. Крім того, у зв’язку з обмеженням роботи метрополітену, банк тимчасово призупиняє роботу частини пунктів прийому комунальних платежів у Харкові.

Банк також долучається до ініціативи європейської та української бізнес-спільнот, які нині активно допомагають суспільству впоратися із викликами, спричиненими розповсюдженням вірусу. «Мегабанк зі свого боку закликає колег згуртуватися для спільної відсічі хворобі.

Голова Правління Мегабанку Олексій Яценко:

– Мегабанк як соціально відповідальна компанія усвідомлює серйозність ситуації, яка нині склалася у нашій країні та й у всьому світі через поширення небезпечного вірусу. Період сплати комунальних платежів – це черги та масові скупчення людей у відділеннях, контакт із готівкою. Під час карантину цього треба уникати, тому разом із нашим проектом, мобільним банком todobank, вводимо кешбек на «комуналку». Це наше дякую, передусім, тим, хто в ці дні проявляє свою соціальну відповідальність – дотримується карантину й залишається вдома. Закликаю харків’ян робити розрахунки онлайн і не наражати себе на небезпеку, виходячи без потреби з дому.

Як отримати кешбек при сплаті комунальних платежів.

  1. Скачати на смартфон безкоштовний мобільний додаток todobank.
  2. Замовити у додатку картку todobank, яку безкоштовно доставить кур’єр.
  3. Сплатити карткою todobank у мобільному додатку todobank «комуналку» єдиною квитанцією ЄРЦ.
  4.  Отримати на рахунок 1% кешбеку.

За консультаціями звертайтеся за номером безкоштовної гарячої лінії: 0 800 504-488.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися