Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 березня 2020, 19:50

Ukrsibbank радить дистанційне обслуговування, безготівкові та безконтактні платежі

Ukrsibbank BNP Paribas Group як частина глобальної банківської системи України продовжує працювати в звичайному режимі: обслуговувати клієнтів і надавати якісні сервіси у всіх регіонах країни.

У той же час, Національний банк України просить клієнтів слідувати рекомендаціям ВООЗ та Моз і без необхідності не відвідувати банківські відділення, в тому числі для зняття готівки з рахунків, здійснення платежів або обміну валют, а також уникати користування готівкою, які можуть бути потенційним носієм коронавіруса Covid-19.

Ukrsibbank радить клієнтам максимально користуватися перевагами зручного і безпечного дистанційного банкінгу Ukrsib online, які на сьогодні налічує понад 60 різних функцій, більшість з яких є безкоштовними для клієнтів. А також активно використовувати безготівкові та безконтактні платежі: картки з Paypass, додатки ApplePay, GooglePay, GarminPay. Адже 90% платіжних терміналів в Україні підтримують таку можливість.

Для корпоративних клієнтів і підприємців середнього та малого бізнесу банк пропонує Ukrsib бізнес.

При виникненні питань щодо налаштування інтернет-банкінгу або додатків для безготівкових оплат зверніться, будь ласка, StarContact Банку.

У відповідності з рекомендаціями НБУ, для підвищення безпеки клієнтів і співробітників банку Ukrsibbank скоротив годинник обслуговування клієнтів з 10:00 до 16:00, а також ввів години для провітрювання і дезінфекції приміщень відділень. Щоб уникнути додаткових потенційних контактів у відділенні (залежно від розміру) можуть одночасно перебувати не більше 5 клієнтів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися