Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 березня 2020, 17:50

Зберігайте спокій та здоров'я разом з Concordbank

У зв'язку з пандемією коронавіруса Covid-19 Правління Concordbank, піклуючись про співробітників і клієнтів, прийняв рішення перевести частину представників банку в режим віддаленої роботи. Однак це не означає, що банк зупиняє роботу назовсім.

Всі відділення банку будуть працювати у звичайному режимі з урахуванням прийнятих заходів. Що мається на увазі? На робочому місці кожного співробітника Concordbank стоять антисептичні засоби, які кожен з Вас зможе використовувати для комфортного спілкування з менеджерами банку.

Пам'ятайте, що запорука міцного здоров'я — це укріплений імунітет і позитивний настрій. Тому зберігайте спокій і дотримуйтесь загальний положень щодо захисту свого життя, близьких та родичів.

Гігієнічні заходи, які потрібно дотримуватися проти Covid-19:

  • Повноцінно харчуйтеся і не забувайте термічно обробляти продукти (тобто не їжте сире м'ясо, м'ясні субпродукти і яйця).
  • Здоровий сон — запорука гарного настрою і самопочуття на весь день. Намагайтеся лягати спати до глибокої ночі.
  • Щоранку робіть фізичні вправи та підтримуйте водний баланс організму.
  • Пийте теплу воду кожні 15 хвилин, щоб вірус не потрапив у легені.
  • Уникайте великого скупчення людей.

Не забувайте про дотримання правил гігієни:

  • Після прогулянки або приходу на роботу чи з неї кожен раз мийте руки з милом протягом 20 секунд під теплою водою, адже вірус зберігається на руках не менше 10 хвилин.
  • Користуйтеся антисептиками і не чіпайте обличчя руками.
  • Дезинфікуйте всі приміщення, в яких перебуваєте.

Слідуючи гігієнічним заходам проти коронавіруса Covid-19, ви захищаєте себе і свою сім'ю.

Щоб не відвідувати відділення Concordbank оформіть картку X-card без паспорта та коду за 30 секунд в Telegram або Viber.

Подробиці тут.

І головне, намагайтеся уникати скупчення людей і менше стояти в чергах. Менше користуйтеся готівкою, щоб уникнути мікробів. Краще робіть усі оплати картами від Concordbank за допомогою сервісів Apple / Google Pay або використовуйте мобільний додаток або ВЕБ-версію інтернет-банкінгу «icON25».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися