Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 березня 2020, 10:43

FinAwards 2020: Райфайзен Банк Аваль — знову найстійкіший

28 лютого у столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження лауреатів престижної премії FinAwards 2020. Звання найстійкішого банку вкотре отримав Райфайзен Банк Аваль. У цій номінації банк перемагає вже третій рік поспіль.

Як обирали переможця

Премія «Стійкий банк» присуджується тільки одному номінанту і виявляє фінустанову, якій вкладники довіряють найбільше. Переможець визначається на базі Рейтингу стійкості банків, який щоквартально готує «Мінфін».
Місце фінустанови у рейтингу визначає комплексна оцінка його показників:

  • рівень стресостійкості,
  • приріст депозитного портфелю,
  • лояльність вкладників,
  • фінансова репутація,
  • якість і ліквідність активів банку,
  • можливість зовнішньої підтримки.

​На переконання представників Райфайзен Банку Аваль, клієнти найбільше цінують їх банк за надійність, а також впровадження найкращих західних практик у своїй роботі. «Наш досвід – це досвід західних партнерів і материнської компанії. Його ми інтегруємо у роботу з нашими клієнтами і, звісно, вони це відчувають та цінують», – наголосив генеральний менеджер з управління групою відділень Райфайзен Банку Аваль Володимир Щетінін. 

У свою чергу представник Київської регіональної дирекції Райффайзен Банку Аваль Анастасія Сікоза окреслила плани на майбутнє. «Ми рухаємося в напрямку діджиталізації. Цього вимагає наш клієнт: щоб банк відчувався лише на відстані дотику до телефону», – поділилась вона.

За звання найбільш стійкого банку також боролись:

Про премію

FinAwards 2020 – це щорічний конкурс, мета якого визначити найкращі роздрібні банки в реалізації продуктів, клієнтських сервісів і технологій через призму клієнтського досвіду.

Засновники премії – популярні сайти про фінанси та інвестиції «Мінфін» і Finance.ua 

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
5 березня 2020, 10:53
#
Радует, что хоть что-то в этой стране стабильно из года в год…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися