Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 січня 2020, 18:33

BNP Paribas — платиновий партнер паризького Fintech forum

Цифрова трансформація знаходиться в центрі плану розвитку бізнесу групи BNP Paribas — основного акціонера Ukrsibbank — і для цього ми в основному співпрацюємо з Fintech компаніями. Наші команди у всіх країнах присутності групи спільно з Fintechs створюють інноваційні послуги і продукти по всіх напрямках діяльності, щоб поліпшити якість обслуговування клієнтів і розробити методи роботи. У групи BNP Paribas також є кілька програм для прискорення підтримки Fintechs в їх розвитку, дозволяючи їм працювати з нашими бізнес лініями.

Для багатьох Fintechs BNP Paribas є банком, який підтримує їх у розвитку у Франції і за кордоном. Основним аспектом співпраці BNP Paribas Group з Fintechs і стартапами в цілому — роль групи в якості інвестора. Група координує кілька інвестиційних фондів, які спеціалізуються на пайових інвестиції в стартапи.

Це глобальний вплив мотивувало групу знову стати платиновим партнером самого ексклюзивного європейського події в області цифрових фінансів.

Paris Fintech Forum відбудеться 28 та 29 січня 2020 року в Palais Brongniart під заступництвом президента Франції Макрона. Протягом цих двох днів понад 2700 учасників з 70 країн відвідають серці Парижа, щоб вислухати понад 280 генеральних директорів банків, страхових компаній, регуляторів і, звичайно, Fintechs компаній з усіх континентів та поділитися своїм баченням майбутнього фінансів в епоху FinTech.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися