Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 січня 2020, 18:36

«Машина часу»: Ukrsibbank купує та продає валюту за кращим курсом НБУ за три дні

Ukrsibbank BNP Paribas Group повертає як існуючим, так і новим клієнтам — юридичним особам — експортерам та імпортерам ринку середнього та малого бізнесу різницю між обмінним курсом Ukrsibbank та кращим для клієнта курсом НБУ за три дні: вчора-сьогодні-завтра при купівлі та продажу валюти в євро/доларах США.

Максимальна сума виплати — 0,15 грн за 1 одиницю валюти та не більше 50 000 грн в місяць одному клієнту. Виплати здійснюються протягом 90 днів з дати відкриття/активації рахунку.

Акція «Машина часу» триває з 2 вересня по 31 січня 2020 року.

Щоб взяти участь у акції нові клієнти мають відкрити поточний рахунок в USD/EUR на тарифному плані «Базовий в іноземній валюті для клієнтів сегменту СМБ». Діючі клієнти також мають виконати ці умови або поновити свої фінансові операції за таким рахунком в USD/EUR, а також подати заяву в довільній формі на участь в акції.

Щомісячне розрахункове обслуговування поточних рахунків на тарифних планах «Базовий в іноземній валюті» в доларах США/євро та «Безлімітний» у гривні не тарифікується протягом трьох місяців.

Крім того, за умовами акції «Машина Часу» Ukrsibbank додає +3% до базової ставки вкладу в гривнях «Активні гроші СМБ» терміном на 6 місяців.

Деталі акції за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися