Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 грудня 2019, 14:17

Агропросперіс Банк переміг в XI Всеукраїнському конкурсі «Банк Року-2019»

02 грудня 2019 року Агропросперіс Банк був визнаний переможцем у номінації «Лідер з кредитування агробізнесу» на XI Всеукраїнському конкурсі «Банк Року-2019» від Міжнародного фінансового клубу «Банкиръ».

Агропросперіс Банк є першим в Україні банком, який почав кредитувати під аграрні розписки, і успішно працює з цим інструментом вже чотири роки.

Банк щороку подвоює обсяги фінансування агросектору, при цьому кредитує тільки малих і середніх агровиробників, які мають найбільшу потребу у фінансуванні. В Агропросперіс Банку фермери всього зі 100 га землі реально отримують фінансування для бізнесу, а майже половина клієнтів обробляють до 500 га.

У результаті невеликі, але перспективні агровиробники отримують достатнє фінансування і, як наслідок, можливість розвиватися і збільшувати масштаби та ефективність свого бізнесу. Є господарства, які за кілька років співпраці з банком змогли збільшити обороти в 5-10 разів.

Агропросперіс Банк працює на благо українського сільського господарства і має на меті стати банком №1 для малих і середніх агровиробників.

Отримати «Бонус до депозитів» від Агропросперіс Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися