Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 грудня 2019, 17:50

У Мегабанку відбулися зміни у складі Наглядової ради

Мегабанк повідомляє, що з 21 грудня свої повноваження на посаді члена Наглядової ради припинила виконувати панi Моніка Вага.

Рішення Моніки Ваги про складення повноважень у Наглядовій раді Мегабанку пов’язане зі збільшенням обов’язків на основному місці роботи у Німецькому державному банку розвитку (KfW).

У своїй заяві Моніка Вага подякувала керівництву Мегабанку за добре співробітництво протягом останніх двох років та побажала всього найкращого усім членам Правління.

У банку Моніка Вага зарекомендувала себе як високопрофесійний спеціаліст у сфері ризик-менеджменту.

За час роботи у Наглядовій раді та у комітеті з управління ризиками вона зробила вагомий внесок у систему управління ризиками банку, зокрема, щодо виконання постанови Національного банку України №64 від 13.06.2018 р. про систему управління ризиками. Також долучалася до підготовки внутрішніх нормативних документів банку, як от, за її підтримки у Мегабанку розроблений Кодекс поведінки (етики) банку; провела низку робочих зустрічей зі спеціалістами департаментів ризик-менеджменту і комплаєнсу.

Мегабанк щиро вдячний пані Вазі за ефективну та плідну роботу на посаді члена Наглядової ради і засвідчує їй свою повагу.

Кандидатура нового члена Наглядової ради від акціонера банку, Німецького державного банку розвитку KfW, буде представлена на черговому зібранні акціонерів Мегабанку уже наступного року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися