Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 грудня 2019, 19:19

Сlimateseed BNP Paribas співпрацює з світовим банком для прискорення впливу зелених будівель у боротьбі зі змінами клімату

ClimateSeed — це одна з шести прийнятих програм BNP Paribas — основного акціонера Ukrsibbank. Вона компенсує викиди вуглецю у відповідності з сертифікатом Zeco Carbon Green Buildings IFC за програмою IFC Edge. Щоб сертифікувати будинку Zero Carbon, розробники нерухомості спочатку зменшують викиди вуглецю від забудови з допомогою екологічної будівельної практики, а потім можуть компенсувати будь-які інші залишки викидів через ClimateSeed. Розробники будівель можуть обирати з понад 30 проектів, доступних на платформі ClimateSeed, за місцем розташування проекту, типу або SDG типу.

До тих пір, поки чисті викиди парникових газів, спричинені людиною, не будуть повністю усунені, концентрація CO2 в нашій атмосфері буде зростати, що робить неможливим зупинити глобальне потепління. Будівлі і споруди несуть відповідальність за 39% всіх викидів вуглецю в світі. Вуглецевий нейтралітет є необхідною умовою для стабілізації глобальної температури, і міста повинні активізувати свої зусилля, щоб досягти своїх паризьких цілей і навіть перевищити їх, щоб обмежити потепління до 1,5°C.

Проектування міських територій і управління ними стало однією з найважливіших завдань розвитку XXI століття. У всьому світі близько 60% міської території до 2030 року ще належить побудувати. За даними ООН, міста споживають понад 2/3 світової енергії і забезпечують понад 70% глобальних викидів CO2. IFC (Група Світового банку) оцінює сукупну інвестиційну можливість 2930 трильйонів доларів США до 2030 року в містах з ринком, що формується.

IFC розширила свою програму сертифікації Edge, включивши в неї будівлі з нульовим викидом вуглецю, що підсилює позитивний вплив на клімат, де забудовники максимально скорочують викиди в будівлях за рахунок енергоефективності та джерел відновлювальної енергії, а потім компенсують залишилися неминучі викиди, сприяючи сталому розвитку. проекти. ClimateSeed надає розробникам будівель різні проекти зі скорочення викидів вуглецю, щоб компенсувати неминучі викиди. Ці проекти пройшли трьохетапний процес комплексної перевірки для забезпечення високої якості. Проекти були сертифіковані за міжнародним стандартам, таким як VCS або Gold Standard, розробники проектів пройшли сувору банківську експертизу і, нарешті, проекти були розглянуті і затверджені комітетом з питань сталого розвитку, що складається з галузевих експертів. Всі проекти по ClimateSeed уникають або вловлюють CO2, а також сприяють досягненню Цілей ООН в галузі сталого розвитку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися