Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 грудня 2019, 11:41

iBox Bank відкрив своє перше преміум-відділення в Одесі

17 грудня український комерційний банк iBox Bank відкрив своє перше відділення преміум-класу в Одесі. Розташувалося воно по вул. Академіка Корольова, 16, в новому готельному комплексі Alice Place Residence.

Які послуги будуть надаватися?

Основний фокус нового відділення iBox Bank – корпоративні і VIP-клієнти, а також обслуговування юросіб. Для цього на локації представлений повний комплекс послуг:

  • Окремий VIP-зал для здійснення угод;
  • Автоматизоване касове обслуговування;
  • Послуги нотаріуса та страхової компанії для здійснення фінансових операцій «під ключ»;
  • Захищений депозитарій для зберігання цінностей.

Крім того, відділення відкрите для всіх клієнтів у стандартному режимі. Тут можна зняти гроші, відкрити депозит, сплатити комуналку або зробити переказ через WesternUnion, MoneyGram, iBox Bank Money Transfer, LeoTransfers та через інші системи.

«Відкриття відділення premium-класу – один з перших кроків iBox Bank по радикальному перезапуску своєї моделі роботи. Якщо раніше банк був зосереджений на b2b-моделі роботи з великим бізнесом, то зараз ми готуємося до більш активної діяльності в retail-напрямку і private banking. Одесу ми обрали через унікальний комерційний потенціал міста: при високій економічній активності тут мало відділень для надання якісних банківських послуг. Це одна з ніш, в якій ми хочемо закріпитися», – прокоментував член наглядової ради iBox Bank Сорін Маєрян.

Про iBox Bank

iBox Bank – український комерційний банк, який працює на вітчизняному ринку більше 20 років. Банк має довготривалий кредитний рейтинг за національною шкалою на рівні uaAA і фокусуються на роботі з великим бізнесом.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися