Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 грудня 2019, 19:03

Новий сервіс безконтактних платежів Garmin Pay став доступний клієнтам Таскомбанку

Таскомбанк повідомив про запровадження нового платіжного сервісу для активних людей Garmin Pay, що працює за допомогою розумних спортивних годинників Garmin. Сервіс доступний власникам карток Visa, емітованих Таскомбанком.

Новий сервіс безконтактних платежів Garmin Pay став доступний клієнтам ТАСКОМБАНКУ

З розвитком технологій та зміною ритму нашого життя перетворюється і культура платежів — оплата в один дотик вже увійшла в платіжні звички українців. Таскомбанк продовжує розвивати нові рішення в сфері безконтактних платежів і сьогодні реалізував платіжне рішення для людей, які підтримують високий ритм життя і люблять спорт.

«Розвитку безготівкової економіки сприяє не тільки поява інноваційних рішень, які продовжують перетворювати платіжний процес у справу кількох секунд, але також і готовність самих українців використовувати нові можливості. Так, за даними останніх досліджень, 37% українців хотіли б використовувати гаджет для оплати, і на сьогодні це один з найвищих показників у Європі. Завдяки сервісу Garmin Pay простоту і швидкість оплат за допомогою смарт годинників відчують не тільки спортсмени, а й любителі подорожувати без зайвого», — коментує Анастасія Пшенична, директор Департаменту розвитку карткових продуктів і проектів Таскомбанку.

Щоб почати сплачувати за товари і послуги за допомогою сервісу Garmin Pay достатньо завантажити у свій смартфон з Google Play чи App Store додаток Garmin Connect, підключити смартфон до годинника й додати свої банківські картки. Сплачуючи смарт годинником необхідно ввести пароль та прикласти його до терміналу. Завдяки токенізації, яка використовується в Garmin Pay, користувачі можуть бути впевнені в безпеці своїх платіжних даних, адже вся інформація платника замінюється персональним цифровим ідентифікатором.

В Україні вже представлені пристрої vivoactive® 3 и vivoactive® 3 Music, Forerunner® 645 и Forerunner® 645 Music, Forerunner® 735 и Forerunner® 935, модели серии Fenix® 5 Plus и Fenix® 5s Plus. Смарт годинники Garmin крім платежів, мають також низку функцій здоров’я, включно з моніторингом сну, вимірювачем пульсу, моніторингом стресу тощо.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися