Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 листопада 2019, 18:20

Банк «Південний» та НБУ провели зустріч із представниками бізнес-спільноти Херсонщини

21 листопада в Херсоні відбулася зустріч представників бізнесу з топ-менеджерами Національного банку України в межах програми інформаційних днів НБУ в регіонах «Економічний експрес».

Банк «Південний» виступив співорганізатором цієї події, на яку було запрошено понад 30 клієнтів банку для обговорення останніх тенденцій в економіці та банківському секторі України.

Заступник Голови НБУ Сергій Холод розповів учасникам про поточний стан економіки та банківського сектора та окреслив прогнози НБУ щодо подальшого розвитку платіжних технологій.

Виступ «Ключові новації нового валютного регулювання» старшого економіста Департаменту відкритих ринків Національного банку України Олени Піддубняк був присвячений новій ліберальній моделі валютного регулювання, змінам у Законі «Про валюту і валютні операції». Крім того, вона наголосила, що скасування багатьох валютних обмежень значно спрощує бізнес.

Фахівці НБУ відповіли на запитання учасників зустрічі та прокоментували низку важливих для клієнтів тем, серед яких: здешевлення кредитів, можливість дострокового фінансування, перспективи щодо відновлення іпотеки, подальше реформування фінансового ринку, стратегічні цілі на найближчі роки.

Це вже друга зустріч із представниками бізнесу, яка відбувається за підтримки банку «Південний». Проведення зустрічей покликано поінформувати представників бізнес-середовища про останні рішення регулятора, що стосуються життя бізнесу, для створення дієвого діалогу між НБУ та бізнесом.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися