Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 жовтня 2019, 14:20

Пропозиція місяця від DIM Group на апартаменти бізнес класу в A136 Highlight House

У жовтні в комплексі бізнес класу А136 Highlight House діє спеціальна пропозиція на 2-х кімнатні видові апартаменти. Інвестиційна вигода складає до 700 000 гривень від загальної вартості квартири.

* Скориставшись пропозицією, власник апартаментів одразу збільшить дохідність від інвестування до 45% (в середньому прогнозна прибутковість нерухомості бізнес класу становить біля 30%).

A136 — ваша статусна інвестиція.

* Спеціальні умови поширюються на квартиру типу 2А-1, 16 поверх.

Деталі пропозиції ви можете отримати в департаменті продажів за адресою м. Київ, вул. Антоновича 136-138 або за телефоном (044) 290-72-86

ЖК А136 Highlight House є одним з найцікавіших представників житлового будівництва у своєму класі завдяки яскравій архітектурній концепції, вигідному розташуванню та власній інфраструктурі. В ЖК пропонуються однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири, а також видові пентхауси на останніх поверхах. На першому поверсі житлового комплексу планується розмістити ресторан преміум-класу, фітнес-центр зі spa-зоною, салон краси, пункт прийому хімчистки, магазини та інші сервіси сфери послуг. Головним завданням А136 Highlight House є створення комфорту для своїх мешканців, позбавляючи їх зайвих турбот. Саме для цього в будинку буде передбачений цілодобовий консьєрж-сервіс, що допоможе вирішити будь-яке питання.

Про DIM Group

DIM Group — група компаній, що з 2014 року є активним, соціально відповідальним гравцем на столичному ринку нерухомості. DIM Group стала відомою завдяки проектуванню і будівництву неординарних комплексів для життя, серед яких є екосфери з власними парками, коворкінгами, дорослими та дитячими рекреаційними зонами, освітніми закладами для наймолодших.

У портфелі DIM Group:

Введено в експлуатацію: ЖК Соборний (м. Бровари, Київська область), ЖК Фамільний (м. Бровари, Київська область) і ЖК Автограф (м. Київ);

На етапі завершення будівництва: ЖК А52 (м. Київ);

ЖК Автограф (м. Київ) У процесі будівництва: ЖК Екосфера Метрополіс (м. Київ), ЖК Новий Автограф (м. Київ), ЖК Park Lake City (с. Підгірці, Обухівський район, Київська область).

Початок будівництва: ЖК А136 (м. Київ), ЖК Lucky Land (м. Київ).

До складу DIM group входять 6 компаній, що проектують, будують, продають та обслуговують житлову та комерційну нерухомість. Деякі з цих компаній працюють з 2004-го року.

Більш детально на сайті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися