Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 жовтня 2019, 17:50

Банк «Південний» презентував спеціальні рішення для аграріїв на «Агроекспо-2019»

Банк «Південний» взяв участь у найбільшій в Україні міжнародній спеціалізованій виставці «Агроекспо-2019», під час якої презентував спеціальні рішення для аграріїв.

Міжнародна агропромислова виставка проходила з 25 до 28 вересня у Кропивницькому та зібрала понад 40 тисяч відвідувачів, які змогли ознайомитися з вітчизняними новинками в агросекторі та виробниками продукції для сільського господарства, а також побачити можливості техніки в реальних польових умовах.

Банк «Південний» приділяє велику увагу розвитку відносин з клієнтами АПК, саме тому під час роботи агропромислової виставки на стенді банку учасники «Агроекспо» могли ознайомитися зі спеціальними продуктовими рішеннями, а також партнерськими програмами фінансування сільгоспвиробників, такими як «Сільгосптехніка в кредит (нова та уживана)», «Кредит на поповнення оборотних коштів (проведення осінніх і весняних польових робіт)», що дають можливість придбати нову сільськогосподарську техніку й обладнання, насіння, добрива та засоби захисту рослин на спеціальних вигідних умовах, а також передбачають авалювання векселів. Умови кредитування сільгоспвиробників передбачають максимально зручний графік погашення з урахуванням сезонності бізнесу.

Нагадаємо, що з грудня 2018 р. банк «Південний» є учасником державної програми підтримки сільгоспвиробників. У межах співпраці з Мінагрополітики учасники аграрного ринку можуть отримувати часткову компенсацію витрат вартості техніки та обладнання через банк «Південний».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися