Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2019, 17:50

Мегабанк узяв участь у міжнародній конференції «EFSE Meeting 2019»

Майже 300 представників міжнародних та регіональних фінансових установ, інвесторів, банків з’їхалися 18-19 вересня до столиці Сербії Белграда на форум від Європейського фонду Південно-Східної Європи (EFSE).

Центральними темами цьогорічного зібрання від EFSE, націленого на підтримку малого бізнесу в південно-східній Європі та регіоні Східного сусідства, стали «масштабування підприємництва», «банки для сталого сільського господарства», «прийдешнє покоління підприємців-новаторів». Під час заходу донори, інвестори, представники фінансових установ обговорювали прогалини і найкращі практики у фінансуванні малих і середніх підприємств.

Мегабанк на міжнародній зустрічі представляли голова правління банку Олексій Яценко та його заступник Олександр Шипілов.

Під час проведення форуму представники банку провели перемовини з низкою іноземних інвесторів. Вони проінформували партнерів щодо поточного стану справ в Україні, у вітчизняній банківській системі та безпосередньо в Мегабанку. Також відпрацювали основні напрямки майбутньої співпраці на найближчий рік. Зокрема, досягнута домовленість із нідерландським банком розвитку FMO. Найближчим часом інвестор відвідає Харків, де розташований центральний офіс банку. За результатами цього візиту розглядатиметься можливість запровадження нових спільних проектів інвестування українських підприємств, обговорюватимуться напрямки подальшої співпраці.

Як зауважив Олексій Яценко, голова правління Мегабанк, на міжнародну конференцію EFSE з’їжджаються фінансисти з усього світу.

— Для нашого банку це зручна можливість підтримувати стосунки як з чинними іноземними партнерами, так і налагоджувати зв’язки з потенційно новими партнерами, – додав Олексій Яценко.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися