Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2019, 19:22

Головне за четвер: PrivatBank Innovation Day, закон про СПЛІТ і скільки заробляють на золоті

ВР підтримала в цілому законопроект про так званий спліт. Це означає, що контроль над більшістю небанківських фінансових установ тепер перейде до Нацбанку.

Рада відтермінувала штрафи для «євробляхерів» на три місяці

Верховна рада відклала введення штрафів за нерозмитнені авто на іноземній реєстрації, так звані «евробляхи» ще на 3 місяці.

Голова Приватбанку прокоментував обшуки в банку

Дії правоохоронців виглядають як спроби тиску та дискредитації банку та його менеджменту. Про це заявив голова правління банку Петр Крумханзл.

Коли запрацює новий Приват24 і які нові «фішки» там з'являться

Приватбанк завершує тестувати нову версію Приват24. З вересня буде відбуватися заміна старої версії. Адаптувати клієнтів будуть поступово — поки що діятимуть дві версії Приват24. 

Приватбанк та Visa запускають FacePay24. Як це працює

Приватбанк та Visa повідомили про запуск в Україні системи біометричної оплати покупок FacePay24 для роздрібних торговельних мереж. 

Жодного пластику та відділень: Приват презентував віртуальну картку

Приватбанк презентував новий продукт — віртуальну картку. Про це повідомив голова правління Привату Петр Крумханзл під час PrivatBank Innovation Day у Дніпрі.

Золото 2019: Скільки заробили інвестори

У серпні 2019 року вартість тройської унції золота (близько 31,1 грам) перевищила $1500. З початку року цей дорогоцінний метал подорожчав більш ніж на 25%.

ФОП-контроль: як нові закони змінять життя малого бізнесу

Ініціативи уряду щодо торгівлі спрямовані на детінізацію економіки і мають здешевити обслуговування касових операцій. Утім, противники змін звертають увагу на збільшення штрафів та величезні витрати бізнесу у процесі виконання нових норм.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися