Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2019, 16:13

Мегабанк запрошує до оновленого відділення «Роменське №1»

Нещодавно Мегабанк розпочав масштабну перебудову своєї роботи з клієнтами відразу по декількох напрямках. Це один із глобальних проектів за майже 30-річну його історію. Відбулися зміни й у Роменському відділенні. Оновлене відділення Мегабанку днями гостинно відчинило двері для жителів і гостей Роменського краю. Знаходиться воно на центральній площі міста, за адресою: м. Ромни, бульвар Свободи, 20.

Запуск новацій збігся з днем початку роботи Мегабанку в Ромнах. Тож колектив відділення вітали не лише з новосіллям, а й із третьою річницею успішної діяльності. На урочистості завітали як постійні клієнти, так і колеги з Охтирки, Конотопа, обласного центру та Харкова. Після перерізання символічної червоної стрічки на вході відразу розпочалося дружнє спілкування. При цьому було що сказати і банкірам, і клієнтам.

— Наше глобальне завдання в тому, щоб відвідувач, залишаючи Мегабанк, відчував позитивні емоції і, звичайно ж, згодом давав позитивну характеристику банку. Сьогодні значну роль починає відігравати сервіс, який має різні складові: це і зручний, зрозумілий продукт, і доступно викладена інформація, і швидкість обслуговування, і комфортне перебування у відділенні, і ще багато важливих деталей, — наголосив Андрій Онопко, заступник голови правління Мегабанку. — Модернізація одного відділення — захід недешевий, але банк готовий витрачати ці гроші, незважаючи на те, що ця інвестиція не дає моментального фінансового результату. Фактично — це вкладення в репутацію.

— Ми намагаємося охопити послугами нашого банку якомога більше людей, зробити обслуговування приємним, а вирішення всіх питань — максимально швидким, — зазначив директор Сумського центрального регіонального відділення Мегабанку Володимир Мартиненко. — Дуже важливо, щоб жителі Роменщини могли легко та зручно користуватися послугами установи, яка успішно працює на ринку України вже понад 29 років. Тож під час вибору місця в першу чергу орієнтувалися на зручність клієнтів: простора будівля в центрі, буквально за кілька кроків автобусна зупинка.

— Вже три роки користуюся послугами Мегабанку й не жалкую, що перейшла сюди з іншої фінансової установи. Планую і далі співпрацювати саме з вами, — мовила роменка Анна Іванівна.

Учасники урочистостей бажали працівникам відділення нових здобутків, а клієнтам Мегабанку — успішно користуватися всім спектром банківських послуг.

Коментарі - 2

+
0
ippolit kavarzin
ippolit kavarzin
15 вересня 2019, 17:27
#
Новость хорошая! Но почему-то пенсионный фонд отказался подписывать договор на выплату пенсий украинцам в Мегабанке, т.е пенсионерам пенсии оформлять в Мегабанке пенсионный фонд запретил, типа, не доверяет!
А всё из-за того, что Мега выдал кредиты все лицам, связанным с банком!
А это говорит о том, что Мега стоит в низком старте на уход с рынка обслуживания клиентов: типа, если что, то свои останутся при баблах…
Вывод: Вот и вся картина маслом! А я то не свой…
+
0
ippolit kavarzin
ippolit kavarzin
8 жовтня 2019, 19:48
#
Удачной работы и доверия людей вам! Ах, да и разобраться с планом НБУ по кредитованию лиц связанных с банком, а то ведь в 5 раз превысили норматив...И народ говорит, что банк находится в низком старте по уходу с банковского бизнеса, то есть готовы схлопнуться, а денег то уже и нет ибо роздали своим! А я то не свой!
            Да говорят в НБУ, что банк стал выводить бабки из банка подставным «проходящим» мимо случайным лицам в млн.грн! За что и был оштрафован НБУ на 6 млн.грн!
            Да пенсионный фонд договор с Мегабанком не заключил договор на выдачу пенсий, ибо, говорит, не доверяют банку!
            А так вроде бы шарики цветные, улыбки на лицах....типа всё хорошо!?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися