Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2019, 17:43

Пишного призначили головою «Ощадбанку» ще на 5 років

Наглядова рада державного «Ощадбанку» за результатами незалежної оцінки професійної придатності та відповідності кваліфікаційним вимогам продовжила повноваження голови правління фінустанови Андрія Пишного ще на 5 років. Про це повідомила прес-служба банку.

Наглядова рада державного «Ощадбанку» за результатами незалежної оцінки професійної придатності та відповідності кваліфікаційним вимогам продовжила повноваження голови правління фінустанови Андрія Пишного ще на 5 років.
Фото: zaxid.net

Наглядова рада ухвалила рішення провести оцінку правління банку із залученням міжнародної компанії з підбору персоналу «Педерсен і партнерс» згідно з міжнародною практикою. Зараз проходить наступний етап оцінки за участю членів правління та ключових керівників банку.

Також у банку звернули увагу, що згідно з чинним законодавством проведення конкурсу за наявності чинних контрактів з менеджментом банку не передбачено.

Читайте також: Ощадбанк став приватним, але залишився державним. Як це можливо

Нагадаємо, Кабмін наприкінці травня затвердив кандидатури незалежних членів і представників держави в наглядових рад державних банків.

До складу наглядової ради «Ощадбанку» увійшли: Шевки Аджунер, Байба Апин, Олексій Резніков, Олексій Грінченко, Міхаель Вайнштейн, Пітер Бріггс, а також Даніель Білак та Дмитро Власов.

20 червня новопризначена наглядова рада «Ощадбанку» почала роботу й обрала своїм керівником, екс-главу представництва ЄБРР в Україні Шевки Аджунера.

Коментарі - 2

+
+30
BobKickass
BobKickass
2 серпня 2019, 19:23
#
«Также в банке обратили внимание, что согласно действующему законодательству проведение конкурса при наличии действующих контрактов с менеджментом банка не предусмотрено.»

А там іще бурячки посажу (с)
+
0
BobKickass
BobKickass
2 серпня 2019, 19:23
#
Ну или дайте мне таблетки от жадности! И побольше, ПОБОЛЬШЕ!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися