Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2019, 16:32

В Україні продажі через месенджери та Youtube зросли до 3 мільйонів доларів

Продажі через нові канали трафіку (блоги, канали в месенджерах, спільноти в соцмережах та Youtube) в Україні в першому півріччі 20019 року склали $3 млн, збільшившись на 39% в порівнянні з другим півріччям 2018 року. Про це свідчать дані Admitad, пише Retailers.

Продажі через нові канали трафіку (блоги, канали в месенджерах, спільноти в соцмережах та Youtube) в Україні в першому півріччі 20019 року склали $3 млн, збільшившись на 39% в порівнянні з другим півріччям 2018 року.
Фото: zn.ua

За словами Country Manager Admitad Ukraine Олександра Кривошеєва, зростання продажів через нові канали трафіку пов'язане з тим, що користувачі більше довіряють думці та рекомендаціям мікроблогеров, ніж традиційним рекламним форматам.

Продажі через месенджери за останні пів року в Україні зросли на 118% в порівнянні c аналогічним періодом — до $ 300 000.

Кількість онлайн-замовлень за пів року з блогів і інших майданчиків також зросла і досягла $ 230. 000.

Загальносвітове зростання продажів через блоги, канали в месенджерах, спільноти в соцмережах, популярні акаунти в Instagram і Youtube випереджають по зростанню українські показники.

Оборот рекламодавців в світі завдяки новим каналам трафіку збільшився більш ніж в 3 рази — на 234%, а кількість замовлень — на 114%, більш ніж в два рази.

Коментарі - 1

+
0
avantoffer
avantoffer
3 серпня 2019, 1:14
#
Шо, к купленной новости о вчеринке идет в пакете репост новости от компании без рекламной пометки?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися