Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 червня 2019, 8:22

Приватбанк та Ria запустили перекази через банкомати Euronet

Компанія Ria та Приватбанк запустили новий сервіс, який дозволить мільйонам українців, що знаходяться на заробітках в Польщі, відправляти перекази додому через більше ніж 8000 банкоматів Euronet. Про це повідомила прес-служба Приватбанку.

Компанія Ria та Приватбанк запустили новий сервіс, який дозволить мільйонам українців, що знаходяться на заробітках в Польщі, відправляти перекази додому через більше ніж 8000 банкоматів Euronet.
Фото: gopoland.net.ua

Як це працює

Відправити грошовий переказ Ria з Польщі до України можна без відвідування відділень банку, через мобільний додаток My Ria з внесенням коштів в банкоматі Euronet.

Додаток My Ria Euronet дозволяє ініціювати грошові перекази з мобільного телефону, перевірити стан операцій і знайти найближчий банкомат мережі. В Польщі 8000 банкоматів Euronet з можливістю вибору української мови.

Читайте також: Приватбанк назвав дату запуску нового Приват24

Банкомати Euronet приймають банкноти, випущені Польським національним банком, номіналом від 10 до 500 злотих.

 Оформити депозит в Приватбанку

Для відправки переказу треба завантажити додаток My Ria (Play Market, App Store), зареєструватися та зробити транзакцію. Для завершення переказу залишається відсканувати штрих-код у найближчому банкоматі Euronet та оплатити транзакцiю карткою або готівкою.

Отримати перекази Ria з Польщі можна як в Євро, так і доларах США. Виплата переказу в Україні доступна за контрольним номером в будь-якому каналі Приватбанку — як онлайн, так й у терміналах самообслуговування, банкоматах та відділеннях банку.

Раніше Приватбанк запустив безкоштовні грошові перекази до України з Польщі разом з онлайн сервісом PayUkraine та MasterCard. Про це повідомила прес-служба банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися