Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 червня 2019, 15:07

Піреус Банк запровадив спеціальні умови обслуговування для фізичних та юридичних осіб у Львові

Піреус Банк, що є частиною міжнародної грецької фінансової групи, запровадив спеціальні умови обслуговування для фізичних та юридичних осіб у Львові із нагоди дня народження відділення в оновленому форматі, виконаному в корпоративному стандарті групи Піреус Банку. Святкування пройде 18 червня у місті Лева за адресою: вул Героїв УПА, 76.

Тож, для бізнес -клієнтів Піреус Банк пропонує безкоштовне відкриття та обслуговування протягом 3-х місяців поточних рахунків у національній та іноземній валютах за тарифним пакетом International. Акція діє до 30.09.2019 року.

Для приватних клієнтів, які завітають до відділення у день відкриття та протягом наступного тижня, а саме з 18.06.2019 по 27.06.2019,, Банк запровадив збільшену на 0,75% річних процентну ставку за депозитом «Європейський» у гривні на будь-який термін незалежно від суми вкладу. Також, клієнти, що придбають будь-який банківський продукт протягом цього терміну, візьмуть участь у безпрограшній лотереї подарунків.

Окрім спеціальних пропозицій, у день відкриття, 18 червня, на усіх гостей відділення чекає святкова атмосфера, приємні сюрпризи та частування.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися