Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 червня 2019, 19:00

Мегабанк взяв участь в 22-й щорічній конференції MFC

Мегабанк взяв участь в 22-й щорічній конференції Центру мікрофінансування (MFC), яка проходила 30-31 травня в м. Стамбул, Туреччина. У заході взяли участь Голова Правління Мегабанку Олексій Яценко і заступник голови правління Олександр Шипілов.

22-а щорічна конференція МФЦ «Цифрові технології в мікрофінансування без міфів» розглядала практичні аспекти переходу на цифрові технології в секторі фінансової доступності. На заході були представлені тематичні дослідження, аналіз тенденцій ринку, а також розглянуті актуальні приклади роботи.

В ході проведення конференції представники Мегабанку провели більше 10 зустрічей – як з діючими, так і з потенційними партнерами: представниками інвестиційних компаній і фондів, хеджингових і IT-компаній. Зарубіжні компанії цікавили питання політичної ситуації в Україні, економічної стабілізації та стану банківської системи країни. З інтересом була сприйнята інформація про досягнення і плани розвитку Мегабанку, в т.ч. нових проектів в сфері дигіталізації. В ході зустрічей обговорювалися можливості нового співробітництва та перспективи розширення діючого партнерства.

«Успіхи Мегабанку з інтересом сприймаються серед західних інвесторів, що дає надію на нові проекти і, як наслідок, можливість для розширення підтримки мікрофінансового бізнесу в Україні» – зазначив голова правління банку Олексій Яценко.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися