Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 червня 2019, 18:30

Піреус Банк виступив золотим спонсором на щорічному заході Odessa Shipping Dinner

Піреус Банк виступив золотим спонсором на щорічному заході Odessa Shipping Dinner, що пройшов пройшов минулого тижня у південній столиці України. Географія учасників налічує більш ніж 26 країн таких як: Австрія, Фінляндія, Німеччина, Швейцарія, ОАЕ, Греція, Кіпр, Італія, Корея, Монако та інші.

Організатори заходу, міжнародна юридична фірма Interlegal, традиційно надають декілька нетворкінгових майданчиків, де експерти шипінгу, транспорту та міжнародної торгівлі  встановлюють нові контакти та ділові зв’язки.

Для Піреус Банку шипінгова галузь є однією із ключових у бізнесі, саме тому банк виступив спонсором та розробив спеціальну пропозицію для моряків та членів їх сімей три пакети послуг: «PILOT», «CHIEF» та «CAPT», що забезпечують європейську якість сервісу та привабливі умови обслуговування.

Детальну інформацію про пакети послуг можете отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України, з мобільних — згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися