Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 червня 2019, 17:30

Приватбанк запустив кредитування під депозити підприємців

Приватбанк запустив послугу кредитування підприємців і малого бізнесу за спрощеною процедурою отримання позики під депозит. Про це повідомив керівник напряму обслуговування МСБ Сергій Клюєв, передає прес-служба банку.

Приватбанк запустив послугу кредитування підприємців і малого бізнесу за спрощеною процедурою отримання позики під депозит.
Фото: epravda.com.ua

Що це значить

Спрощена процедура дає змогу отримати банківський кредит за 30–40 хвилин, причому таймінг зарахування позикових коштів залежить цілком від швидкості підписання документів клієнтом банку.

Читайте також: Українці тепер можуть купувати ОВДП через Приват24

«Клієнти банку часто використовують «Кредит під депозит» як зручну альтернативу операціям фінансової допомоги, оскільки згідно з роз’ясненнями ДФС сума поворотної фінансової допомоги, що надійшла підприємству від засновника або директора, не передбачає оподаткування.

Отже, є можливість розвивати свій бізнес за рахунок особистих заощаджень, – зазначає Сергій Клюєв. – Банк надає такі кредити без додаткових комісій, страховок або витрат на оформлення застави».

Оформити депозит «Стандарт» у Приватбанку

Експрес-кредити доступні всім клієнтам – ФОП і юридичним особам МСБ, у яких власник підприємства є його засновником і директором.

Максимальну суму кредиту під заставу депозиту не обмежено, а кредитний відсоток банк нараховує лише за фактично використану частину кредиту.

Оформити «Кредит під депозит» можна цілодобово в «Приват24 для бізнесу». Якщо кредит і депозит оформляються в одній валюті, ставка за кредитом становить 2% річних.

Коментарі - 1

+
0
OPavluk
OPavluk
4 червня 2019, 12:19
#
При цьому нарахування відсотків на тіло депозиту блокується.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися