Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 червня 2019, 12:47

В Укравтодорі озвучили план ремонту доріг на п'ять років

В Україні почали з'являтися дороги європейської якості. Про це в інтерв'ю ЕП розповів керівник «Укравтодору» Славомир Новак.

В Україні почали з'являтися дороги європейської якості.
Фото: Podrobnosti.ua

Що це означає

«Дороги європейської якості вже з'явилися на певних ділянках. Можу гарантувати, що за п'ять років ми об'єднаємо обласні центри. Відремонтувати одразу все неможливо», — заявив глава Укравтодору.

Пріоритетом роботи Укравтодору Новак назвав коридор GO Highway.

Читайте також: Новий автоцінник: дорожчають і євробляхи, і іномарки з салону

«У 2019 проводимо ремонт в Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях, а також капітальний ремонт моста через Хаджибейський лиман в Одеській області», — розповів він.

Також додав, що почався ремонт доріг Н-11 Миколаїв — Дніпро і Н-14 Миколаїв — Кропивницький. У 2019 Укравтодор планує завершити ділянку від кордону Миколаївської області до Кропивницького.

Кращі кредитні картки для водіїв


Крім того, в 2019 році почнеться капітальний ремонт шляху Н-14 від кордону з Кіровоградської області на південь, до Миколаєва — дорога буде бетонною.

«З важливих проектів — дорога Н-31 Дніпро — Решетилівка. Це будівництво бетонної дороги з підключенням в коридор М-03 Київ — Харків — Довжанський. За кілька років будемо їздити якісною дорогою від Дніпра до Києва», — запевнив керівник Укравтодору.

Крім того, на трасі Н-08 Бориспіль — Маріуполь в межах окремої бюджетної програми продовжується ремонт ділянки Запоріжжя — Маріуполь.

Коментарі - 5

+
+39
AleksandrBank
AleksandrBank
3 червня 2019, 12:53
#
«В Укравтодоре озвучили план ремонта дорог на пять лет» - шутка классная, вот только Славомир Новак уже это не застанет при должности.
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
3 червня 2019, 14:48
#
И что будут ремонтировать дороги? Даже на Соломенке а может хватит асфальта на ремонт ул Драгоманова (около «Ашана»)? Ну а если руки дойдут до ремонта дорог в Житомире, Ровно и Львове - так это просто «чудо» !!! Ну о ремонте Киев - Прилуки (в районе Княжичей и мечтать страшно!!! Ехал в воскресенье утром после дождя - очень страшное впечатление!
+
+14
squeez
squeez
14 серпня 2019, 17:58
#
У кого что болит, а я смотрю по моему направлению с Харькова только в Киев можно сьездить и к Донецкой обл, по этой трасе ... а Луганскую пока нет? ну правильно, зачем они нужны, фуры пусть дальше рвы выбивают
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
14 серпня 2019, 18:04
#
Так в этом и смысл - убить Украину как транзитную страну!
+
+14
squeez
squeez
14 серпня 2019, 20:29
#
2 года назад ездил в командировку с Харькова до Старобельска +- нормально, сейчас со Сватово до Старобельска нет дороги, едут все по обочине, и по обочине уже днищем черпаешь иногда ...а фуры Нибулона ездят и ездят, хотя бабок столько, могли бы и посодейстсовать, и уже давным давно кинуть железку себе и возить по ЖД, а так то нафигу, я так понимаю местные писали кучу листов и обращений в КАБМИН и там ложили на них, и вдумайтесь, дорогу после кап ремонта выбили за 2 года, я такого еще не видел, почему в такую жару везут по 50т, из положенных 30 в жару и 40 в меньшую температуру, и как вы понимаете, фуры гоняют в жару 24/7, хотябы уже ночью, дорога может прожила бы хотябы лет 5 .
ФОТО с АВТОСТРАДА.инфо 
https://autostrada.info/uploads/HLD8ZJXT8Z.png
https://autostrada.info/uploads/P7HMUAAE8W.png
https://autostrada.info/uploads/HYQL8YH764.png
https://autostrada.info/uploads/YGSV5TQ5MW.jpg
дорога как в сороковых годах наверное ... направление
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися