Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 травня 2019, 17:40

FinAwards-2019: Таскомбанк — народний банк

Таскомбанк посів другу позицію в номінації «Народний банк» FinAwards-2019

15 травня в Києві відбулася церемонія нагородження премії FinAwards-2019, яка визначила кращих гравців фінансового ринку в 15-ти номінаціях. Таскомбанк визнаний одним з кращих у номінації «Народний банк» і посів другу позицію.

Завдяки сервісу оцінки обслуговування в банках, що створений фінансовим порталом «Мінфін», звання «Народний банк» дійсно народне. Адже місце в рейтингу визначається на основі реальних відгуків клієнтів банку та їх оцінок якості обслуговування фінансової установи. А думка клієнтів — найцінніша.

«Ми дорожимо довірою наших клієнтів і завжди докладаємо максимум зусиль, щоб відповісти на всі питання, що цікавлять, і допомогти в будь-якій ситуації. Ми впевнені, що якісна клієнтська підтримка така ж важлива, як і якість банківських продуктів. Адже саме на цьому будується довіра між клієнтом і банком, без якої неможливе довготривале співробітництво. Високі позиції в цьому рейтингу — це, перш за все, індикатор якості підтримки. Проте ми не стоїмо на місці, постійно навчаємо персонал, вдосконалюємо чат-ботів, розвиваємо нові канали комунікацій», — підкреслив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися