Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 травня 2019, 18:30

Банк «Південний» у І кварталі 2019 року збільшив депозитний портфель фізичних осіб на 7,8 %

За підсумками І кварталу 2019 року депозитний портфель фізичних осіб банку «Південний» збільшився на 7,8 % (або 663 млн грн). Згідно з даними, опублікованими НБУ, банк «Південний» увійшов до топ-5 банків за приростом депозитного портфеля в першому кварталі.

Загальний депозитний портфель фізичних осіб банку станом на 01.04.2019 становив 9,1 млрд грн. Строкові депозити формують 57,7 % (або 5,72 млрд грн) депозитного портфеля фізичних осіб, з них майже 85 % вкладів розміщено на строк від півроку і більше.

Нагадаємо: депозит «Дохідний плюс» банку «Південний» увійшов до топ-3 рейтингу UBR.ua найвигідніших банківських вкладів «Кращий депозит», аналіз яких здійснювався на основі оцінювання умов і правил розміщення коштів у банках.

Вклад «Дохідний плюс» пропонує вигідне розміщення грошових коштів на фіксований строк та отримання максимального прибутку з виплатою процентів щомісячно або наприкінці строку. Максимальна процентна ставка за депозитною програмою становить 16,25 % або 16,5 % — в залежності від періоду виплати процентів.

Детальніше ознайомитися з депозитними пропозиціями банку «Південний» можна за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися