Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 травня 2019, 16:30

ТАС24 Бізнес запустив інноваційний функціонал для ведення бухгалтерії — нову послугу «Бухгалтерія онлайн +»

Послуга «Бухгалтерія онлайн +» – це корисна інновація, яка звільняє час підприємців для розвитку бізнесу і гарантує професійне ведення бухгалтерського обліку завдяки ТАС24 Бізнес.

Бухгалтерський облік — це не просто складний обов’язок суб’єктів господарювання, він потребує постійного моніторингу змін у законодавстві. І більшості підприємців не вистачає часу досконало розібратися в цій темі. Саме через це часто доводиться сплачувати штрафи за невірно оформлені документи, подані до контролюючих органів. ТАС24 Бізнес вирішив цю проблему для своїх клієнтів.

Інноваційний функціонал «Бухгалтерії онлайн +» надає клієнтам:

  • повний комплекс послуг бухгалтерського обслуговування ФОП на будь-якій системі оподаткування,
  • безкоштовні консультації з питань бухгалтерського обліку,
  • а також забезпечує своєчасну сплату податків і подання звітності до органів фіскальної служби.

«Ми глибоко розуміємо всі потреби і проблеми наших підприємців. Одна з них – це ведення бухгалтерського обліку та звітності. Багато хто навіть не ризикує розпочинати власний бізнес саме через страх перед бухгалтерією. Ми не могли пройти повз цю проблему і створили інноваційне онлайн рішення для повного бухгалтерського обліку. Адже наша місія – бути каталізатором розвитку малого та середнього бізнесу в Україні завдяки зручним, ефективним і інноваційним онлайн сервісам», — коментує Олександр Ніколенко, керівник ТАС24 Бізнес, Заступник Голови Правління  Таскомбанку.

Приємним бонусом до цієї новини стане вартість послуги, яка складає всього 400 грн на місяць. Підключити послугу «Бухгалтерія-онлайн+» можна через Бізнес-каталог ТАС24 Бізнес.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися