Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 травня 2019, 12:48

За результатами щорічного рейтингу «50 провідних банків України — 2019» Піреус Банк увійшов до ТОП-10 у трьох номінаціях

За результатами щорічного рейтингу «50 провідних банків України — 2019» Піреус Банк увійшов до ТОП-10 у трьох номінаціях, а саме — «Інтернет-Банкінг», «Кредити для малого і середнього бізнесу» та «Кращий ТОП-менеджер». Також Піреус Банк покращив свою позицію у загальнобанківсьому рейтингу у порівнянні із попереднім роком та посів 22- місце.

Піреус Банк увійшов до десятки кращих банків у номінації «Кредити для малого і середнього бізнесу». У рамках цього рейтингу досліджувалося кредитування підприємств малого та середнього бізнесу (з оборотом менше 200 тис. грн), а також фізосіб-підприємців. При розрахунку рейтингу використовувалися наступні критерії: ефективна ставка для позичальника I класу (за класифікацією НБУ); час прийняття кредитного рішення; вартість розгляду кредитної заявки; розмір комісії за видачу кредиту; максимальний термін кредиту; фактичну наявність бланкових кредитів; наявність спеціалізованих програм кредитування (на купівлю устаткування, яке саме є заставою; на купівлю комерційного автотранспорту, що виступає заставою; аграрного сектору під заставу сільгосппродукції); кількість відділень, де доступна послуга; динаміка кредитного портфелю юросіб за підсумками 2018 року; співвідношення кредитного портфелю юросіб банку до загального портфелю юросіб всіх учасників ринку. Всього цю послугу пропонували 35 банків.

У номінації «Інтернет-Банкінг» Піреус Банк посів 5-ту позицію. Формування списку переможців грунтувалося на показниках кількості клієнтів, які активували повний інтернет-доступ до управління рахунком; функціоналі інтернет-банкінгу (можливість здійснювати платежі, можливість поповнення депозиту; можливість погашення кредиту; можливість надання Принтскріну-квитанції; можливість отримання виписки по рахунку; можливість оформлення кредитних заявок; можливість онлайн-переказу грошей на інший рахунок, відкритий у банку; можливість онлайн-переказу грошей на рахунок, відкритий в іншому банку; можливість здійснення SWIFT-переказів через веб-сайт банку: можливість зняття грошей у банкоматі без картки; можливість сплати комунальних послуг); наявність адаптованого веб-сайту для відвідування з мобільних пристроїв.

Голова правління Піреус Банку Сергій Наумов, увійшов до переліку переможців номінації «Кращий ТОП-менеджер». Список лідерів даного рейтингу розраховувався, базуючись на голосуванні представників банків, які взяли участь в анкетуванні «50 провідних банків України». Крім загальної кількості голосів при визначенні кращого топ-менеджера враховувались якісні показники діяльності очолюваного ним банку — приріст активів за рік і фінансовий результат установи.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися