Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 березня 2019, 18:20

Вибір клієнтів Мегабанку: кредит до 25 тисяч гривень без довідки про доходи

Великою популярністю у клієнтів Мегабанку в лютому користувався такий банківський роздрібний продукт, як споживчий кредит готівкою до 25 тисяч гривень без довідки про доходи. Тенденція триває і в березні, розповів начальник управління роздрібних продуктів Мегабанку Сергій Хорик.

Отримати кредит готівкою до 25 тисяч гривень в Мегабанку дуже просто. Для цього можна звернутися в будь-яке відділення Мегабанку або подати заявку на отримання кредиту онлайн за допомогою кредитного чат-бота. Кредит видається на термін до 36 місяців під ставку від 15% річних. Довідка про доходи в цьому випадку не потрібна. Гроші видаються безпосередньо на руки клієнту, а розгляд заявки займає в середньому близько 20 хвилин.

Це дуже популярний у населення кредит, оскільки гроші можна отримати дуже швидко і просто на необтяжливих умовах. Минулого місяця приріст кеш-кредитів склав більше 45% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Ще один приємний бонус для постійних клієнтів Мегабанку – банківські програми лояльності, що дозволяють отримати найбільш вигідні відсотки за кредитними та депозитними продуктами.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися