Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 лютого 2019, 14:17

Мікропозик на банківську карту в Україні без прихованих комісій

Сьогодні багато громадян змушені звертатися за кредитами і позиками, оскільки не завжди зарплата виплачується своєчасно, також можуть виникати незаплановані витрати. Сервіс мікрокредитування «Заплатка» пропонує мікропозики, які оформляються за все за 15 хвилин, а гроші приходять на банківську картку. Ми постійно вдосконалюємо рівень клієнтського сервісу, пропонуючи зручне оформлення, мінімальний пакет документів і прозорі умови.

Нашою конкурентною перевагою є відсутність прихованих платежів, комісій. В процесі заповнення заявки на кроці вибору суми мікропозик і строку дії кредитного договору ви бачите всі умови і процентну ставку, яку необхідно буде сплатити в кінці терміну або оформити пролонгацію.

Принципи роботи Zaplatka

Сервіс забезпечує найвищий рівень клієнтського сервісу, забезпечуючи вигоди і прозорі умови для кожного позичальника. На стадії оформлення можна побачити чітку суму до оплати на дату погашення. Перевагою співпраці з нашою компанією є нарахування відсотків тільки за фактичні дні користування позикою, що надзвичайно вигідно при достроковому погашенні. Тобто ви платите тільки за дні, протягом яких користувалися позиковими засобами. Також відсутні додаткові комісії за оформлення або видачу мікропозик на будь-яку суму.

Умови для позичальників

Ми пропонуємо наступні умови кредитування:

  • період від 5 до 30 днів і сума 500-7000 гривень;

  • після реєстрації нові позичальники можуть отримати позику на пільгових умовах — перші п'ять днів відсотки не нараховуються;

  • при простроченні дається 7 днів без штрафів для оплати або пролонгації;

  • доступно необмежену кількість пролонгацій на 20 днів — оплата вноситься тільки як відсотки за користування;

  • для постійних позичальників діє програма лояльності — при кожному новому позику процентна ставка знижується.

Чому варто скористатися послугами сервісу «Заплатка»

У сфері мікрокредитування ми надаємо одні з найбільш вигідних умов. До того ж, потрібно мінімальний пакет документів, не потрібно бути в офіс компанії для отримання коштів — гроші перераховуються моментально на картку, прив'язану в особистому кабінеті.

Якщо у вас виникла термінова необхідність в коштах на будь-які потреби, звертайтеся до нас. На сайті потрібно заповнити просту анкету, прикріпити скани паспорта та коду, потім дочекатися схвалення заявки протягом 15 хвилин. Ми цінуємо час кожного позичальника, тому намагаємося максимально швидко обробити заявки і оперативно перерахувати запитувані суми без комісій і прихованих платежів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися