Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 лютого 2019, 12:32

Відсьогодні Apple Pay стає доступним власникам карт Concord bank

З сьогоднішнього дня клієнти Concord bank отримали можливість користуватися Apple Pay — легким, безпечним і особистим платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість і зручність.

Безпека і конфіденційність лежать в основі Apple Pay. Коли ви додаєте кредитну або дебетову карту в Apple Pay, сам номер карти не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple. Замість цього присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і безпечно зберігається в чіпі «Безпечний Елемент» вашого пристрою.

Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду, який генерується динамічно.

Apple Pay дуже просто налаштувати: клієнти можуть додати кредитну або дебетову карту через додаток Wallet. У магазинах розраховуватись за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і більш пізніми моделями, а також з Apple Watch.

Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати покупки в додатках і на вебсайтах одним дотиком пальця до Touch ID або подвійним кліком бічної кнопки і поглядом на iPhone X для підтвердження операції через Face ID.

Тепер більше немає необхідності вручну заповнювати великі документи з контактною інформацією або повторно вводити дані про доставку і виставлення рахунку. При оплаті покупок в додатках або в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 або новіших моделях на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і більш нових моделях. Ви також можете користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Мас не старше
2012 випуску із встановленою на комп'ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або більш нової моделі, або прямо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Про те, як підключитися до Apple Pay клієнтам Concord bank тут.

Замовити картку «Golden Dream» Банку Конкорд

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися