Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2018, 16:10

5 причин, чому варто відвідати Invest Summit

Уже в цей вівторок 27 листопада в НСК «Олімпійський» відбудеться наймасштабніша подія року Invest Summit.

Ми підготували для вас 5 причин, чому варто його відвідати:

1) Invest Summit Expo — майданчик, який об'єднує більше 50 організацій, що надають послуги та технології для інвестування та фінансів.

2) Speed Mentoring — цей формат допомагає за короткий період часу максимально ефективно обмінюватися інформацією й домовлятися про подальшу співпрацю.

3) StartUp Buttle — кращі проекти будуть представлені інвесторам і отримають шанс виграти приз від організаторів Invest Summit.

4) Нетворкінг — знайомтеся, обмінюйтеся контактами, обговорюйте й діліться один з одним інформацією та досвідом.

5) Спікери — головне на саміті це звичайно ж доповіді й кейси від експертів. На Invest Summit виступлять більше 50 спікерів із різних країн:

  • Генрі Лу - провідний фахівець з інвестицій @Yeomans Capital, фахівець по стартапам @ Facebook.

  • Девід Дрейк — засновник і голова правління LDJ Capital — Управляє фондом LDJ Cayman Fund — фонд інвестує 200 мільйонів доларів в інновації.

  • Вікторія Тігіпко — засновниця і керівний партнер венчурного фонду TA Ventures.

  • Андрій Комаровский — директор акселератора Sector X (Kyiv), екс-директор Founder Institute, співзасновник Cupli Surveys.

  • Юрій Камельчук — стратегічний радник IT- стартапов, бізнес-коуч, засновник освітньої платформи Cardinal.Center і директор із розвитку Kyrrex.

  • Андрій Чередниченко — директор з маркетингу, Dream Team.

  • Олександр Сорока — засновник Інвестиційної Платформи для учасників венчурного ринку Startup. Network. Член Правління Української Асоціації Венчурного Бізнесу UVCA.

  • Дмитро Варчук — директор і засновник компанії Kvadra Invest. Співзасновник фінансової компанії Ампір Капітал і Тендер-гарант.

Більше спікерів на сайті.

Спеціальний гість: заступник Міністра Юстицій України Денис Чернишов.

До «чорної п'ятниці» підготували для вас унікальну можливість придбати 2 квитки за ціною одного. При купівлі одного квитка категорії Business ви отримуєте другий в подарунок. Акція діє тільки 23 листопада. Для участі використовуйте промокод blackfriday.

Зустрінемося наInvest Summit 27 листопада в НСК «Олімпійський».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися