Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 листопада 2018, 20:35

Переможця Popcorp Accelerator від UKRSIBBANK та Radar Tech назвуть 14 листопада

14 листопада 2018 на Demo Day програми розвитку для стартапів Popcorp accelerator, організованої UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Radar Tech, буде оголошено переможця. У фіналі проекту стане відомо, які команди зможуть почати комерційне партнерство з UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

«Цього разу ми проведемо не тільки класичний для всіх акселераторів Demo Day, а й подискутуємо з нашими партнерами з української та європейської стартап-сцени про роль корпоративних інновацій, виклики та успіхи локальної екосистеми», — коментує Голова правління Radar Tech, Максим Бахматов.

В рамках заключного Demo Day пройдуть панельні дискусії та воркшопи за участю представників українських та європейських акселераторів, міжнародних експертів в діджіталізаціі фінансового сектора і лідерів корпоративних інновацій в Україні.

Зокрема про переваги, коли великі компанії працюють зі стартапами говоритимуть Валері Еймар — Valerie Eymard Керівник з інновацій та цифрової трансформації BNP Paribas IRB та Костянтин Лежнін — Заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Гості Demo Day зможуть побачити в спеціальній демонстраційній зоні рішення, які пройшли акселерацію.

Нагадаємо, на участь в акселератор надійшло 102 заявки, з них 34 команди пройшли в півфінальний етап — преакселерацію і 12 — в акселеративному програму.

Під час акселераційної програми учасники посилили свої знання з ведення бізнесу, отримали експертні поради від менторів, випробували свої рішення на практиці і навчилися адаптувати свої рішення під потреби бізнесу.

У всіх фіналістів була можливість запустити пілотний проект свого рішення на базі UKRSIBBANK BNP Paribas Group і отримати зворотній зв'язок від менторів банку. Деякі з них отримають можливість комерційного запуску з UKRSIBBANK BNP Paribas Group і ресурси на його реалізацію.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися