Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2018, 19:37

UKRSIBBANK розвиває інноваційний простір: Global Inspiring Forum 2018

UKRSIBBANK BNP Paribas Group як банк майбутнього прагне бути двигуном інновацій, створюючи середовище для виникнення нових ідей та реалізації сміливих новітніх проектів. Ми надаємо своїм клієнтам можливість перебувати в оточенні, в якому зароджуються вдалі бізнес-рішення, з'являється натхнення на реалізацію амбітних цілей, ідей, що відповідають сучасним викликам.

UKRSIBBANK BNP Paribas Group цього року став стратегічним партнером конференції Global Inspiring Forum 2018, що відбудеться 12 листопада у Ramada Encore завдяки компанії KA Group.

«Подія Global Inspiring Forum 2018 — це наш челлендж і гордість одночасно. Спікери найвищої компетенції. Масштаб думки і величезний досвід кожного надихає і вражає одночасно. За один день ви почуєте вченого і режисера популярного документального кіно, ех-СЕО BMW, Porche і Lamborgini, популярного спікера нового покоління з минулим футбольного тренера і одночасно чинного голову правління інноваційного футбольного клубу, і вишенькою на торті стане найбільш затребуваний спікер на світовій арені з бізнес-креативності, чия книга про ідеї увійшла до списку ТОП-100 кращих бізнес-книг всіх часів», — розповіла Олена Жупікова, KA Group Founder.

Зазначимо, BNP Paribas План 2020 має три основні спрямування — залучення суспільства до створення позитивних змін для кращого майбутнього, розвиток цифрових технологій та фінансовий результат. Ми інвестуємо все більше і більше у розвиток технологій, інновації, впровадження новітніх інструментів. Мета банку — сприяти тому, щоб фінансова діяльність клієнтів була успішною, безпечною та легкою. В той же час, ми прагнемо зробити нашу роботу як банку більш прогнозованою, ефективною та прозорою. Всі співробітники UKRSIBBANK різних напрямків працюють над цією метою щодня на користь наших клієнтів, будь-то компанії, інвестори або окремі особи.

«Таланти, знання, інтелект та інновації — ось, що лежить в основі будь-якого прогресивного бізнесу, — розповіла Яніна Ольховська, Начальник Служби бренду і комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — UKRSIBBANK активно продовжує в Україні розвивати новітні технології у фінансовій сфері. Банк підтримує тенденцію відкритого діалогу з аудиторією однодумців і доводить твердження про цінність інноваційних підходів постійною присутністю у якості стратегічного партнера на конференціях такого маштабу, які організовує KA Group».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися