Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 жовтня 2018, 13:17

ВіЕс Банк приєднався до Таскомбанку

2 жовтня 2018 року (далі – Дата приєднання) правонаступником всього майна, всіх прав та обов’язків Публічного акціонерного товариства «ВіЕс Банк» став Таскомбанк внаслідок реорганізації* шляхом приєднання ВіЕс Банку до Таскомбанку. 16 жовтня 2018 року Загальні збори акціонерів обох банків затвердили відповідне рішення. З дати приєднання Таскомбанк у порядку правонаступництва набуло всіх прав за переданими йому ВіЕс Банк активами (включаючи права за договорами забезпечення, у тому числі поруки), а також набуло обов’язків боржника за вимогами кредиторів (вкладників) за переданими зобов’язаннями без необхідності внесення змін до відповідних договорів.

Унаслідок реорганізації кредитний портфель Таскомбанку перевищив 12 млрд гривень, а мережа банку зросла на 30% і нині налічує 109 відділень у 44-х містах України. Відтепер ще більше клієнтів матимуть змогу отримувати якісні банківські послуги, користуватися сучасними дистанційними каналами обслуговування та інноваційними сервісами.

Сьогодні Таскомбанк радий привітати більше 27 тисяч нових клієнтів і готовий запропонувати якісне обслуговування як для фізичних, так і для юридичних осіб. Заходьте на сайт банку, щоб дізнатись про всі вигідні тарифи, корисні продукти та зручні сервіси, які тепер доступні для вас у великому надійному інноваційному банку з 29-річною історією. За консультацією або додатковою інформацією завітайте до найближчого відділення або телефонуйте 0 800 503-580 (дзвінки в межах України безкоштовні) — банк з радістю відповість на всі ваші запитання.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися