Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 вересня 2018, 17:30

Відтепер 19! Справді «Прибутковий» депозит у Таскомбанку

Шукаєте вигідний депозит? Так, щоб і відсоток високий, і доступ до коштів був? «Прибутковий» депозит у Таскомбанку відтепер до 19% річних у гривні!

У вересні Таскомбанк запровадив нові умови за депозитом «Прибутковий». Тепер дохідність вкладу підвищується кожні три місяці. Отже, чим довше ви з банком, тим більший ваш відсоток — максимальна ставка за депозитом сягає 19 % річних у гривні.

За новими умовами депозиту Таскомбанк також пропонує більш гнучкі умови дострокового зняття коштів. У разі необхідності кошти можна зняти вже через три місяці після розміщення або кожні наступні три місяці.

«Щоб створювати нові можливості й перспективи для фінансового зростання клієнтів, ми завжди намагаємось іти на крок попереду ринку. Нині прогресивна ставка стає новим трендом на ринку депозитів приватних осіб. Перш за все тому, що забезпечує високу прибутковість (за депозитом «Прибутковий» отримуєте до 19 % річних у гривні). З іншого боку, лояльні умови повернення коштів (кожні три місяці), додають впевненості тим, хто раніше був не готовий розміщувати довгострокові депозити», — підкреслив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

Детальніше щодо умов депозиту «Прибутковий» можна дізнатися тут або за телефоном контактного центру Таскомбанку: 0800 503 580.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.