Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 вересня 2018, 11:57

ФГВФО виставив на продаж черговий пул кредитів юросіб

Аукціони з продажу 26 та 27 пулів активів юридичних осіб, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків, відбудуться 23 та 24 жовтня відповідно у системі ProZorro.Продажі,

Аукціони з продажу 26 та 27 пулів активів юридичних осіб, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків, відбудуться 23 та 24 жовтня відповідно у системі ProZorro.
Фото: uainside.info

Стартова ціна 26 пулу – 482 млн грн, а 27 – 210 млн грн. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону.

До складу 26-го пулу увійшли права вимоги за 13 кредитами, що перебувають на балансі Дельта Банку. Середня прострочка – 4 роки. Загальна заборгованість за договорами становить 2222 млн грн. По 12 кредитам тривають судові провадження. 8 кредитів на опрацюванні Державної виконавчої служби.

Стосовно 27 пулу, то до нього увійшли права вимоги за 83 кредитами, що перебувають на балансі 4 банків: Діамантбанк, Дельта Банк, ВіЕйБі Банк, і ВБР. Середня прострочка – 6 років. Загальна заборгованість за договорами склала 939 млн грн. По 82 кредитам тривають судові провадження. 45 кредитів на опрацюванні Державної виконавчої служби.

У заставі вищезгаданих банків знаходяться майнові права, фінансова порука, нерухомість, обладнання, транспорт. Зокрема, готельний комплекс в Херсонській області, будівля молочного заводу в Одеській області, земельна ділянка в Київській області, незавершене будівництво санаторного комплексу в Закарпатській області, будівлі складу в м. Дніпро.

Права вимоги за кредитами, включеними до складу пулів, до цього виставлялися на індивідуальний продаж від 1 до 18 разів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися