Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 вересня 2018, 16:23

50 000 гривень вкладникам від «Мінфіну»

До новорічних свят ще далеко, але «Мінфін» вже підготував подарунки. 14 щасливчиків, які оформлять депозит цієї осені, зможуть виграти до 20 000 грн.

До новогодних праздников еще далеко, но «Минфин» уже подготовил подарки.14 счастливчиков, которые оформят депозит этой осенью, смогут выиграть до 20 000 грн.
Фото: Frontnews

Подарунок за депозит — це щось новеньке. У банків що, мало клієнтів?

Дійсно, депозити зараз надзвичайно популярні — більшість українців вважає за краще зберігати вільні кошти на банківському депозиті. До того ж з акцією «Бонус до депозитів» вкладники банків-партнерів вже заробляють більше, отримуючи додаткові 1,5-2% річних до базової ставки. Однак під матрацами українців все ще зберігаються значні суми готівки. Вони б дуже знадобилися банкам, які відходять від кризи і починають кредитувати бізнес і громадян.

«Мінфін» зацікавлений у розвитку банківських послуг, як і в тому, щоб допомогти українцям стати багатшими. Наша нова акція «Розіграш від ТОП банків» вигідна для всіх: вкладники отримають грошові призи, а банки — нових клієнтів.

Можна докладніше про призи?

Переможці акції «Розіграш від ТОП банків» розділять між собою призовий фонд у розмірі 50 000 грн. Головний приз — майже половина загальної суми — 20 000 грн. Три учасники отримають по 5 000 грн, а ще 10 — по 1 500 грн.

Розіграш відбудеться в другій половині грудня. У цей період навіть мінімальний приз доведеться до речі, з огляду на витрати перед новорічними святами.

Збільшити свої шанси на виграш цілком реально. Для цього варто оформити не один, а кілька вкладів. Відкривати депозитні рахунки можна в різних валютах та різних банках — але тільки в тих, які беруть участь в акції.

Як дізнатися, які банки беруть участь в розіграші?

Актуальний список банків знаходиться за посиланням. На даний момент в акції «Розіграш від ТОП банків» беруть участь 7 фінустанов:

Альфа-Банк

Укргазбанк

ОТП Банк

Універсал Банк

Таскомбанк

ВТБ

Укрексімбанк

А умови акції складні? Мені цікаво, але розбиратися в томах правил немає часу

Ми поважаємо час наших читачів, тому обійшлися без заплутаних інструкцій. Акція «Розіграш від ТОП банків» проходить з 10 вересня до 10 грудня 2018 року. У цей період потрібно відкрити депозитний рахунок терміном від 1 місяця, на суму від 5 тис. грн або 200 доларів/євро в одному з банків-учасників. З документів знадобляться тільки паспорт і код платника податків.

Перед тим, як йти до банку, не забудьте заповнити заявку на сайті minfin.com.ua. Це важливо, тому що договори депозитних рахунків без попередньої заявки в розіграші участі не беруть. Ми запитуємо тільки необхідну інформацію: ПІБ та контактні дані.

Після заповнення заявки у вас є цілий місяць, протягом якого можна обрати зручне відділення банку і відкрити депозит. Потім потрібно підтвердити відкриття вкладу на сторінці «Мінфіну». Тепер залишилося дочекатися результатів розіграшу.

А є обмеження щодо участі в акції?

Так, якщо ви вже відкрили депозитний рахунок в ОТП Банк, Універсал Банк або ВТБ і зареєстрували його в акції «Бонус до депозитів». Такий рахунок не зможе брати участь в акції «Розіграш від ТОП банків».

Коли і як я дізнаюся, що виграв?

«Мінфін» обов'язково повідомить цю радісну новину кожному переможцю розіграшу, а ще до 4-го січня 2019 року опублікує результати акції на сайті. Сам розіграш буде проходити з 15-го до 28-го грудня: виграшні номери депозитів визначить комп'ютерна система, обравши їх зі списку у довільному порядку. Переможці отримають гроші на свій рахунок протягом 10 днів.

Я хочу брати участь в акції. То що мені робити?

Просто заповніть заявку на участь в акції «Розіграш від ТОП банків». Після цього вас протягом півгодини набере оператор і детально проконсультує, що робити далі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися