Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 вересня 2018, 17:20

UKRSIBBANK у серці спортивних подій: We are tennis

BNP Paribas є партнером номер один для тенісу з 1973 року. Підтримка Групи охоплює всі рівні та розміри гри в усьому світі, включаючи одиночний, парний теніс, командний теніс, теніс на інвалідному візку та сімейний теніс. Впродовж більш ніж 45 років Група бере участь в найпрестижніших турнірах і фінансово підтримує Davis Cup, Fed Cup, ROLAND GARROS .

Один із найбільших турнірів, що відбувається в Україні — це Кубок Девіса, престижне міжнародне командне змагання у чоловічому тенісі, яке проходить щороку з 1900 року. З 2001 року проведення кубку підтримує одна з найбільших фінансових груп у світі BNP Paribas — головний акціонер UKRSIBBANK.

UKRSIBBANK, як частина міжнародної групи, виступає партнером тенісних змагань Кубку Девіса в Україні, що цього року відбудеться 14 – 15 вересня у місті Буча на відкритому хардовому корті тенісного клубу «Кампа», де зійдуться команди України та Португалії.

«UKRSIBBANK розділяє захоплення своїх клієнтів, тому Davis Cup – це не тільки масштабна тенісна подія для України, крім того це можливість для банку поділитися яскравими спортивними враженнями зі своїми клієнтами, надати їм виключні умови, щоб долучитися до великого спорту. — розповіла Яніна Ольховська, Начальник Служби бренду і комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — Саме під час таких спортивних свят, як Кубок Девіса, ми дізнаємось, що теніс стає популярним, все більше клієнтів не тільки надихаються на подальшу участь у локальних тенісних змаганнях, а й долучають членів своєї родини, беруть на турніри своїх дітей, які згодом переймають захоплення спортом».

UKRSIBBANK буде продовжувати представляти вам найкраще, що може запропонувати теніс під час Davis Cup у 2018 році.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися